به گزارش مجله اینترنتی جوان سرویس آشپزی

طرز پخت سینه مرغ رژیمی سریع و ساده


مرغ، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی میشه درست کرد. امروز یک شیوه ی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید. همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوه ی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.

طرز پخت سینه مرغ ساده و رژیمی

طرز پخت سینه مرغ ساده و رژیمی

مواد لازم برای پخت سینه مرغ رژیمی

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری

مراحل پخت سینه مرغ رژیمی

سینه های مرغ رو روی تخته قرار داده و به کمک یک شیشه مربایی بزرگ، شروع کنید به کوبیدن اونها تا ضخامت شون کمتر بشه.

کوبیدن سینه های مرغ

کوبیدن سینه های مرغ

مقداری نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید. اگه بخواید میتونید در این مرحله ادویه و سبزیجات خشک شده معطر هم بهشون اضافه کنید.

مزه دار کردن سینه های مرغ

مزه دار کردن سینه های مرغ

ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید تا کمی گرم بشه و بعد روغن رو بهش اضافه کنید. ماهیتابه رو بچرخونید تا تمام سطح کف اون روغنی بشه.

داغ شدن ماهیتابه و اضافه کردن روغن

داغ شدن ماهیتابه و اضافه کردن روغن

سینه مرغ رو داخل ماهیتابه قرار بدید و با حرارت متوسط اجازه بدید یک طرفشون به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزه. توی این یک دقیقه اصلا اونها رو جابجا نکنید.

پختن سینه های مرغ به مدت یک دقیقه

پختن سینه های مرغ به مدت یک دقیقه

حالا که یک طرف سینه های مرغ کمی پخت و طلایی شد، اونها رو برگردون کنید.

برگرداندن سینه های مرغ

برگرداندن سینه های مرغ

توی این مرحله باید حرارت رو کم کنید.

کم کردن حرات

کم کردن حرات

در ماهیتابه رو بذارید و تایمر رو روی ده دقیقه تنظیم کنید. از یک ماهیتابه استفاده کنید که در اون به خوبی بسته بشه. توی این ده دقیقه به هیچ عنوان در ماهیتابه رو باز نکنید.

بستن در ماهیتابه و پختن سینه مرغ

بستن در ماهیتابه و پختن سینه مرغ

بعد از اینکه 10 دقیقه تمام شد، بدون اینکه در ماهیتابه رو بردارید، حرارت رو خاموش کرده و مجددا تایمر رو روی 10 دقیقه تنظیم کنید. حواستون باشه که همچنان در ماهیتابه رو باز نکنید.

خاموش کردن حرارت

خاموش کردن حرارت

بعد از تمام شدن ده دقیقه می تونید در ماهیتابه رو باز کنید و سینه ی مرغ شما آمادست. می تونید اون رو برش زده و در کنار سبزیجات میل کنید و یا برای تهیه انواع سالاد، ساندویج و تاکو از اون استفاده کنید

برش زدن سینه مرغ

برش زدن سینه مرغ



منبع خبر

گرد آوری : http://www.majalejavan.ir/