به گزارش مجله اینترنتی جوان سرویس آشپزی

طرز تهیه املت اسفناج به ۳ روش


املت اسفناج از ترکیب تخم مرغ و برگ اسفناج تهیه می‌شود که می‌توانید طعم دهنده‌های دیگری نیز به آن اضافه کنید. در این مطلب طرز تهیه این املت به سه روش شرح داده خواهد شد.

طرز تهیه املت اسفناج


ستاره |
 سرویس آشپزی – 
اگر به دنبال صبحانه‌ای مقوی برای شروع روز خود هستید، املت اسفناج ایده خوبی خواهد بود. اسفناج خواص بسیاری دارد و اگر صبح خود را با این ماده مغذی همراه با تخم مرغ شروع کنید، صبحانه‌ای مقوی خواهید داشت که انرژی شما را برای طول روز فراهم می‌کند. جالب است بدانید که این املت را می‌توان با روش‌هایی ساده به یک غذای بی نظیر تبدیل کرد و حتی آن را به عنوان یک میان وعده یا وعده غذایی اصلی سرو کرد.

طرز تهیه املت اسفناج فوری

به منظور تهیه این املت خوشمزه برای یک الی دو نفر، به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
برگ اسفناج خرد شده نصف لیوان
پیاز خرد شده نصف قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: حتما از برگ اسفناج جوان استفاده کنید، زیرا در این املت، برگ‌های اسفناج حرارت زیادی نمی‌بیند و اگر از برگ‌های بزرگ اسفناج استفاده کنید، املت خوشمزه نمی‌شود.


دستور تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و اسفناج را به آن اضافه کنید.

  2. فلفل و نمک را نیز اضافه کنید.
  3. اکنون مخلوط تخم مرغ و اسفناج را کاملا بهم بزنید تا تخم مرغ‌ها حالت لختگی خود را از دست بدهند.

  4. پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  5. سپس تخم مرغ و اسفناج ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سطح املت اسفناج را مسطح کنید.
  6. پنیر پارمسان را در سطح املت پخش کنید و درب ظرف را ببندید تا غذا حاضر شود.

    املت اسفناج

در صورت تمایل می‌توانید پنیر پارمسان را از این املت حذف کنید، اما وجود این پنیر باعث خوش طعم‌تر شدن غذا خواهد شد.

طرز تهیه املت با اسفناج به روش ژاپنی

به منظور تهیه این نوع از املت با اسفناج برای چهار الی شش نفر، به ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم
برگ اسفناج 400 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پیاز یک عدد
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
شیر نصف استکان
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. پیاز را خلالی خرد کنید.
  2. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید.
  3. نمک و فلفل را نیز به پیاز اضافه کرده و صبر کنید تا پیازها طلایی شوند.
  4. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت ملایم باشد.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یک دست شود.

  6. پودر ذرت را به تخم مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.
  7. اکنون پودر سیر و شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. زمانی که اسفناج‌ها جمع شد، سویا سس را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه صبر کنید. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و تخم مرغ‌ها را در تابه بریزید و پهن کنید.

  9. وقتی تخم مرغ خود را گرفت اما هنوز سفت نشده بود، اسفناج و پیاز را یک طرف آن به صورت نیم دایره بریزید.
  10. درب ماهیتابه را بگذارید، زمانی که املت اسفناج بخار کرد و نرم شد، نیم دیگر تخم مرغ را روی اسفناج‌ها را برگردانید و سرو کنید.

املت اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ

به منظور تهیه این غذای لذیذ برای چهار الی شش نفر، به ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز دارید.
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
برگ اسفناج 150 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد
فلفل سبز 2 الی 3 عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

شیوه تهیه:

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  2. قارچ را خرد کنید و زمانی که پیازها تغییر رنگ دادند، قارچ را اضافه نمایید.
  3. برگ‌های اسفناج را درشت خرد کنید و هنگامی که آب قارچ تبخیر شد، به املت اضافه کنید.

  4. مقداری نمک و فلفل را نیز به غذا بیفزایید.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و فلفل‌ها را خرد کرده و به تخم مرغ اضافه کنید.  

  6. تخم مرغ و فلفل خرد شده را بهم بزنید تا تخم مرغ‌ها یک دست شوند.

  7. زمانی که اسفناج‌ها جمع شدند، تخم مرغ را اضافه کرده و اندکی بهم بزنید.

  8. سپس سطح املت را هموار کنید و درب تابه را بگذارید، در این مرحله حرارت باید ملایم باشد.
  9. زمانی که تخم مرغ سفت شد، املت آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

املت اسفناج و قارچ
همانطور که مطالعه کردید، به روش‌های متفاوتی می‌توان این املت را تهیه کرد که حاصل آن طعم‌های متفاوتی از این غذاست.
یکی از مزایای املت اسفناج نسبت به سایر غذا‌هایی که با این ماده غذایی تهیه می‌شود، این است که حرارت کمتری به اسفناج می‌رسد و مقدار بیشتری از خواص اسفناج حفظ خواهد شد. این سبزی خوش رنگ و زیبا حاوی مقادیری از پروتئین و کلسیم است، که برای آغاز یک روز خوب گزینه مناسبی است. همچنین با مصرف این ماده غذایی از سرطان پیشگیری خواهید کرد و به قلب و پوست خود نیز کمک می‌کنید.

Let’s block ads! (Why?)



منبع خبر

گرد آوری : http://www.majalejavan.ir/